Nebi

Nebi on artisti, tuottaja sekä taiteilija, jota kannattaa seurata, sillä samanlaisia artisteja ei ole. Värikäs ja uskomattoman energian omaava persoona taitaa sekä herkistely- että menomusiikin. Viihdearvoa ei tekijältä puutu ja nimenomaan live-esiintymiset ovat nostaneet artistin pinnalle. Flowta on mahdotonta matkia, mutta erikoisiin sanoituksiin on helppo samaistua.

Nebi on yksi kiinnostavimmista artistitulokkaista Suomen musiikkikentällä. Oman levy-yhtiönsä, Eiffel Musicin kautta tuotantonsa julkaisevan artistin ensimmäiset julkaisut saavuttivat erittäin nopeasti kultarajan. Nebin ensimmäinen albumi ”TÄYTYY YMMÄRTÄÄ” julkaistiin vuoden 2022 lokakuussa, josta viisi kappaletta nousivat Suomen Top 50 -listalle. Kappaleet trendasivat TikTokissa ja esimerkiksi KuKa-kappaletta käytettiin kahtena ensimmäisenä päivänä yli tuhannessa TikTok-videossa. Albumilla kuullaan runsaasti myös vierailevia artisteja, kuten Gettomasa, Cledos, TIPPA, Fage sekä Sexmane

Maaliskuussa 2024 artisti rikkoi muutamia kuukausia kestäneen hiljaiselonsa julkaisemalla toisen albuminsa ”VALLANKUMOUS”. Kokonaisuus pitää sisällään Nebille tyypillisesti tunnistettavaa musiikkia muun muassa SEKASI, UNIVERSUMI ja MITÄ SIIT -kappaleiden muodossa. Albumin myötä artisti palasi jälleen aktiivisemman keikkailun pariin – nämä räiskyvät livet jokaisen täytyy kokea itse.


Levy-yhtiö: Eiffel Music
Keikat: booking@team.fi
Tuotanto: tuotanto@team.fi

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit