SAIRAS T

Terävistä ja omaperäisistä sanoituksistaan tunnettu Sairas T:n rap-matka alkoi kymmenen vuotta sitten ensimmäisellä albumillaan “Handelista Hurstiin”, jota artisti juhlisti kuudella erikoiskeikalla joulukuussa 2023. Sairas Takkisenakin tunnettu artisti on ollut aktiivinen osa Pohjalla-kollektiivia, joka on vaikuttanut merkittävästi hänen rap-uraansa. Hän on tehnyt myös yhteistyötä Julma H:n kanssa muun muassa luoden ”Kuollut kulma” nimeä kantavan albumin.

Nykyisin Sairas T muodostaa yhdessä rap-artisti Käsipuolen kanssa VITUN ISO ROTSI -bändin. Yhtyeen jäsenenä hän on vuosien varrella kerännyt arvostusta ja kokemusta lukuisilla keikoilla, tarjoten yleisölleen energisiä liveshow:ta. Bändi julkaisi viime vuonna odotetun debyyttialbuminsa ”XXL”. 

Sairas T:n rinnalla keikoilla nähdään DJ Loasteeze ja Painajainen, jotka täydentävät kokonaisuutta ainutlaatuisella tavalla. Rap-artistin panos suomalaiselle musiikkikentälle on jättänyt jälkensä, ja hän jatkaa edelleen musiikillista kasvuaan ja vaikutustaan omassa genressään faniensa keskuudessa.

Keikat: booking@team.fi
Tuotanto: tuotanto@team.fi

Keikat

15.06.2024

Tapulin Kyläjuhlat, Helsinki

22.06.2024

PaPaNa Bar, Inari

Lippuja ovelta

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit