SAIRAS T

Terävistä ja omaperäisistä sanoituksistaan tunnettu Sairas T:n rap-matka alkoi kymmenen vuotta sitten ensimmäisellä albumillaan “Handelista Hurstiin”, jota artisti juhlisti kuudella erikoiskeikalla joulukuussa 2023.

Sairas Takkisenakin tunnettu artisti on ollut aktiivinen osa Pohjalla-kollektiivia, joka on vaikuttanut merkittävästi hänen rap-uraansa. Hän on tehnyt myös yhteistyötä Julma H:n kanssa muun muassa luoden ”Kuollut kulma” nimeä kantavan albumin.

Nykyisin artisti muodostaa yhdessä rap-artisti Käsipuolen kanssa VITUN ISO ROTSI -bändin. Yhtyeen jäsenenä hän on vuosien varrella kerännyt arvostusta ja kokemusta lukuisilla keikoilla, tarjoten yleisölleen energisiä liveshow:ta. Bändi julkaisi viime vuonna odotetun debyyttialbuminsa ”XXL”. 

Sairas T:n rinnalla keikoilla nähdään DJ Loasteeze ja Painajainen, jotka täydentävät kokonaisuutta ainutlaatuisella tavalla. Rap-artistin panos suomalaiselle musiikkikentälle on jättänyt jälkensä, ja hän jatkaa edelleen musiikillista kasvuaan ja vaikutustaan omassa genressään faniensa keskuudessa.

Keikat: booking@team.fi
Tuotanto: tuotanto@team.fi

Keikat

16.03.2024

Siili Bar & Terrace, Kankaanpää

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit