TUURE BOELIUS

Innovatiivisen rohkeaa ja ajankohtaista musiikkia tulkitseva Tuure Boelius on kuin syntynyt laivoille. Tummanpuhuvaa klubiestetiikkaa ilmentävän artistin varhaiset singlejulkaisut Eikö Sua Hävetä (2017), Lätkäjätkä-Ville (2018) ja Vihaan Rakastaa Sua (2019) nostivat Boeliuksen oitis kotimaiselle pop-kentälle. Artisti vastasi myös vuonna 2020 virallisesta YleX:n kesäkumibiisistä Hengitä. 

Tuure edustaa erinomaisesti uuden sukupolven artistia, joka hyödyntää musiikin lisäksi aktiivisesti sosiaalista mediaa oman brändinsä rakentamiseen. Reilut 110 tuhatta seuraajaa Instagramissakin kerännyt Tuure on nähty kahdella Iholla-realitysarjan kaudella ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Sony Music Finlandille levyttävä Boelius julkaisi viime syyskuussa debyyttialbuminsa “Mun totuus”. 12 kappaleesta koostuva vaikuttava albumi sisältää muun muassa koukuttavat kappaleet Mehän vaan tanssittiin, Toista mua ja 250 liekkii. Artisti kuvailee kokonaisuutta ihmissuhdealbumiksi, jossa hän käsittelee samaistuttavalla tavalla eroa ja ihmissuhdeongelmia. 

Tuure Boeliuksen keikoilla energiaa ei voi olla huomaamatta, hän nauttii täysillä esiintymisestä ja tunne tarttuu väistämättä yleisöön. Poikkeuksellinen lavakarisma ja luontainen vetovoima kuvaavat hyvin artistin liveä, joka on koettava itse.

Levy-yhtiö: Sony Music Finland
Keikat: booking@team.fi
Tuotanto: tuotanto@team.fi

Keikat

03.08.2024

Pride Puistojuhla, Oulu

10.08.2024

Pasaati, Kotka

17.08.2024

Lund, Porvoo

23.08.2024

Utopia, Turku

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit