DJ Vicky

Rap-, trap- ja R&B-musiikkiin alkujaan erikoistunut  DJ Vicky on viime vuosina noussut kotimaisen DJ-kentän tunnistettavimpiin tekijöihin, joka pystyttää bileet minne liikkuukaan. Vuodesta 2011 alkaen musiikkialalla toiminut Vicky tietää kokemuksesta, mitä yleisö haluaa kuulla ja mikä tyyli sopii mihinkin venueen – aina Blockfesteilta Tallinnan yöelämään saakka. Nykyään Vicky on laajentanut genrerajojaan ja soittaa laajasti eri musatyylejä, aina räpistä houseen. DJ-esiintymisten lisäksi Vicky tuottaa myös erilaisia klubikonsepteja, joista viimeisimpänä suosittu MIKÄ FIILIS! -klubi, joka keskittyy soittamaan vain suomalaista musiikkia.   

Oli keikka sitten festarilavojen hostina tai klubien ja kerhojen vetonaulana, DJ Vickyn soittolista on ajan tasalla. Intohimoisesti  musiikkiin suhtautuva Vicky yhdistelee tuotannossaan taitavasti uusimmat julkaisut ja tyylikkäimmät klassikot, omalla twistillään. Suomen lisäksi mm. Berliinissä ja Tallinnassa keikkaillut Vicky kuuluu Suomen eniten keikkailevimpiin DJ:hin ja hänellä on vankka kokemus erilaisissa tapahtumissa soittamisesta. 

Jyväskyläläislähtöinen Vicky tunnetaan ahkeran esiintymistahtinsa lisäksi myös muun muassa Vickypedia-podcastistaan, jota hän tuotti yhdessä musiikkimedia Klangin kanssa.

Keikat: booking@team.fi

Keikat