Yhteistyökumppanuudet

Team Agency tarjoaa yrityksille ja brändeille ainutlaatuisen mahdollisuuden moderniin artistiyhteistyöhön! Laadukkaan ohjelmatoimistopalvelun lisäksi panostamme artistien uran tukemiseen myös brändikumppanuuksien kautta. 

Musiikki koskettaa lähes jokaista suomalaista. Tämän vuoksi, yleisöä puhuttelevat eturivin artistit ovat toimiva keino uusien kohderyhmien tavoittamiseen ja brändin tunnettuuden lisäämiseen. Rakennamme huippuartistiemme kautta käyttöösi laajan ja monikanavaisen näkyvyyden, joka soveltuu tehokkaasti nykyaikaiseen sisältö-, kumppanuus- ja vaikuttajamarkkinointiin. Oli kyse pidempiaikaisesta yhteistyökumppanuudesta, kampanjamuotoisesta sisällöntuotosta tai yllätyksellisestä tempauksesta, tiedämme kuinka kohderyhmääsi puhutellaan. 

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä artistiemme kanssa? Vai mietitkö vielä, kuka tavoittaisi kohderyhmänne parhaiten?Artistimme ovat avoimia keskustelemaan molempia tahoja palvelevista yhteistyökumppanuuksista. Huolellisesti suunnitellut ja laadukkaasti toteutetut kumppanuudet takaa kokenut ja ammattitaitoinen tiimimme. Rosteriimme lukeutuvat kotimaisen musiikkikentän huippunimet odottavat mielenkiinnolla ehdotustanne.

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää!