Xmies

Suomen musiikkikentän moniottelija Xmies tunnetaan lukuisista tuotantoprojekteistaan ja laaja-alaisesta tekemisestään musiikin parissa. Muun muassa Lyömättömien, Freerapin ja soolouransa parissa työskennellyt musiikintekijä vakuuttaa kuulijansa myös dekkien takana dj-kentällä.

Xmiehen tuotantoa on julkaistu kotimaisilla sekä ulkomaisilla levy-yhtiöillä jo 1990-luvulta lähtien. Ensimmäinen kansainvälinen major-julkaisu nähtiin jo vuonna 1997 Virgin Recordin kautta ja kotimaan musiikkikentällä Xmies on tuottanut musiikkia laajalti eri artisteille. Biiteillä on kuultu muun muassa Asaa, Palefacea, JVG:tä ja Käärijää.

Tekijältä löytyy myös oma levy-yhtiö Blammo! Records sekä sävellystöitä aina elokuvaproduktiosta mainosmaailmaan. Eli tietotaitoa löytyy myös laajalti musiikin tuottamisen ulkopuolelta, eivätkä selektiot dj-seteissä tai tuotannot studioilla rajoitu pelkästään räppiin. Keikoilla kuullaan mielenkiintoisia poimintoja esim. funkin, breaksin, housen ja drum’n’bassin maailmoista. Radiotaajuuksilla Xmiestä kuullaan Lyömättömien Freestyle-radio-ohjelmassa YleX:llä viikottain.

Tuotanto: tuotanto@team.fi
Keikkamyynti: booking@team.fi

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.