DJ TBOY

Vihdin Nummelasta kotoisin oleva TBOY on Suomessa harvinainen rap- ja R&B-musiikkiin erikoistunut ammatti-DJ. Lisäksi hänen levylaukustaan löytyy aina ajankohtainen ja näkemyksellinen kattaus vaihtoehtoista klubi- ja bassomusiikkia.

15-vuotisen uransa aikana TBOY on ollut perustamassa tunnettuja klubikonsepteja kuten DOPE HKI, Shutdown ja Massive. Lisäksi hän on legendaarisen Yo! Kuudes Linja Raps -klubin residentti ja Kasmirin kiertue-DJ.

Sulavasta ja harmonisesta soittotyylistään sekä harvinaisen osuvista biisivalinnoistaan tunnettu TBOY on ollut kotimaisten keikkajärjestäjien luottopeluri silloin, kun isoille supertähdille on tarvittu lämmittelijää. Niinpä hän on ollut avaamassa iltoja niin Kendrick Lamarin, A$AP Rockyn kuin The Weekndin keikoilla.

TBOY:n valtakunta ulottuu kotimaisten festivaalien ja Helsingin yön lisäksi Tallinnaan, jossa hän on soittanut arvostetuilla klubeilla jo vuosien ajan. DJ-kopin hän on jakanut esimerkiksi Baauerin, Bok Bokin ja Jarreau Vandalin kaltaisten isojen nimien kanssa.

Vuoden 2023 alussa TBOY alkoi houstaamaan T-KUTSUT-podcastia, jossa annetaan uusille tulokkaille sekä vähemmälle huomiolle jääneille konkareille mahdollisuus kertoa tarinastaan klubikulttuurin parissa.

TBOY on kannustava esimerkki siitä, että jopa Suomen kokoisessa maassa DJ-hommalla voi tienata leivän joutumatta tekemään taiteellisia kompromisseja.

Keikat: booking@team.fi

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit