TOMI SAARIO

Tomi Saario on platinalevyjä myyvä lauluntekijä, kitaristi ja artisti. Jo tässä vaiheessa Emma-palkinnon voittanut artisti aloitti ammatillisen musiikillisen matkansa ennen pandemian alkua, kun hän jätti Suomen taakseen ja suuntasi yhteen musiikin suurimpaan pääkaupunkiin – Lontooseen.

Tomi ei kuitenkaan odottanut asioiden tapahtuvan siellä itsestään, vaan tarttui jokaiseen tilaisuuteen: artisti teki neljässä vuodessa reilusti yli 1000 keikkaa.

Vuoden 2019 lopulla kolmen suurimman levy-yhtiön välisen tarjoussodan jälkeen artisti päätyi yhteistyöhön Saksan Sony Musicin kanssa, jonka kautta hän julkaisi englanninkielisen debyytti-EP:nsä I Think We Need To Talk… kesällä 2021. Kahden vuoden päästä julkaisusta artisti on kerryttänyt itselleen yli 21 miljoonaa striimiä, YleX Läpimurtoartisti -ehdokkuuden, Brit awards spotlightin, Spotify listasijoituksia sekä mainontoja radio- ja tv-asemilta ympäri Eurooppaa.

Julkaisu esittelee Tomin sekä vakuuttavana tarinankertojana että taiteilijana, jolla on synnynnäinen taito koukuttaviin pop-hookkeihin. Taidokkaiden melodioiden ja sanoitusten avulla artisti pääsee oitis kuulijan sydämeen ja mieleen. Tähän selityksenä toimii artistin musiikillinen tausta, jonka hän aloitti jo 5-vuotiaana.

Nyt artistilla on tähtäimessä ura myös Suomessa. Kesällä 2023 julkaistut ensimmäiset suomenkieliset singlet Q ja Kerran viikos ovat artistille tyypillisesti taidokkaita ja koskettavia kappaleita. Puhuttelevia lyriikoita sekä taidokasta soundia saatiin iloksemme lisää viime syyskuussa Päätepysäkki-singlen muodossa.

Lauluntekijänä Saario tunnetaan parhaiten ennätyksiä rikkoneen Bessin Ram Pam Pamin säveltäjänä ja sanoittajana. Kappaleesta tuli radioiden pisimpään soitettu #1 kappale Suomen historiassa 19 peräkkäisellä viikolla, ja samalla myös 2022 vuoden striimatuin kappale.

Levy-yhtiö: Universal Music Finland
Keikat: booking@team.fi
Tuotanto: tuotanto@team.fi

Keikat

07.08.2024

Grotesk, Helsinki

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit