TOMI SAARIO

Tomi Saario on platinalevyjä myyvä lauluntekijä, kitaristi ja artisti. Jo tässä vaiheessa Emma-palkinnon voittanut artisti aloitti ammatillisen musiikillisen matkansa ennen pandemian alkua, kun hän jätti Suomen taakseen ja suuntasi yhteen musiikin suurimpaan pääkaupunkiin – Lontooseen.

Tomi ei kuitenkaan odottanut asioiden tapahtuvan siellä itsestään, vaan tarttui jokaiseen tilaisuuteen: artisti teki neljässä vuodessa reilusti yli 1000 keikkaa.

Vuoden 2019 lopulla kolmen suurimman levy-yhtiön välisen tarjoussodan jälkeen artisti päätyi yhteistyöhön Saksan Sony Musicin kanssa, jonka kautta hän julkaisi englanninkielisen debyytti-EP:nsä I Think We Need To Talk… kesällä 2021. Kahden vuoden päästä julkaisusta artisti on kerryttänyt itselleen yli 21 miljoonaa striimiä, YleX Läpimurtoartisti -ehdokkuuden, Brit awards spotlightin, Spotify listasijoituksia sekä mainontoja radio- ja tv-asemilta ympäri Eurooppaa.

Julkaisu esittelee Tomin sekä vakuuttavana tarinankertojana että taiteilijana, jolla on synnynnäinen taito koukuttaviin pop-hookkeihin. Taidokkaiden melodioiden ja sanoitusten avulla artisti pääsee oitis kuulijan sydämeen ja mieleen. Tähän selityksenä toimii artistin musiikillinen tausta, jonka hän aloitti jo 5-vuotiaana.

Nyt artistilla on tähtäimessä ura myös Suomessa. Kesällä julkaistut ensimmäiset suomenkieliset singlet Q ja Kerran viikos ovat artistille tyypillisesti taidokkaita ja koskettavia kappaleita. Puhuttelevia lyriikoita sekä taidokasta soundia saatiin iloksemme lisää viime syyskuussa Päätepysäkki-singlen muodossa.

Lauluntekijänä Saario tunnetaan parhaiten ennätyksiä rikkoneen Bessin Ram Pam Pamin säveltäjänä ja sanoittajana. Kappaleesta tuli radioiden pisimpään soitettu #1 kappale Suomen historiassa 19 peräkkäisellä viikolla, ja samalla myös 2022 vuoden striimatuin kappale.

Levy-yhtiö: Universal Music Finland
Keikat: booking@team.fi
Tuotanto: tuotanto@team.fi

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit