KIKI

Upea artistitulokas Kiki kuuluu kotimaisen pop-musiikin kirkkaimpiin nouseviin tähtiin. Artistin debyyttisingle 666 julkaistiin lokakuussa 2021 ja se on ylittänyt Spotifyssa platinalevyyn oikeuttavan 4 miljoonan striimin rajapyykin. Kappale ylsi myös Spotifyn Top 50-listan kärkikymmenikköön.

”Ihan hulluahan se on, miten eka sinkku lähtikin tolleen – en mä käsitä sitä vieläkään. Mut ihan älyttömän kiitollinen olo siitä!”, kertoo Kiki.

Helmikuussa 2022 artisti valittiin YleX:n asiantuntijaraadin toimesta Läpimurto-listan sijalle 5, joka oli täysin poikkeuksellista vasta yhden julkaisun tehneelle artistille. Kikin toinen single Rodeo julkaistiin kesäkuussa 2022 ja pian sen jälkeen artisti teki ensimmäisen festarikeikkansa Weekend Festivaleilla.

Kikin kiistaton karisma ja upea lauluääni jäävät mieleen. Hänen musiikkinsa heijastelee vahvana naisena olemista, johon kuuluu erottamattomasti myös herkkyys. Eri musiikkityyleistä inspiraatiota saava artisti haluaa sekoitella asioita rohkeasti, tehdä uutta ja ylittää rajoja. Kikin energisillä keikoilla, joissa tunteiden kirjo näkyy eri sävyisinä, saa tanssia vaikka itkettäisi. Jokainen on tervetullut!

Levy-yhtiö: Kaiku Entertainment
Keikat: booking@team.fi

Keikat

12.08.2023

Loimaan seurahuone, Loimaa

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit