SMC


SMC
on helsinkiläinen rap-yhtye, joka on vuodesta 2009 lähtien edennyt tunnistettavalla ja anteeksipyytelemättömällä tuotannollaan. Kokoonpanoon lukeutuvat kokeneet suomirapin tekijät Avionin Prinssi, Thono Slowknow sekä EräkoiraDJ J-Laini. Yhtyeen tarina alkoi Skatemaniacs-leffan yhteyteen tehdystä SMC Hoodrats –videosta. Videosta tuli kaikkien aikojen eniten katsottu suomirap-video, jolla on miljoonia näyttökertoja.

SMC:n ensimmäinen albumi “Raffii Suomi-flättii” (2011) on ylittänyt kultarajan, ja levyltä löytyy useita jo klassikoksi noussutta kappaletta kuten Lähiörotat skujaa ja Yks Risti Kaks. SMC:n toinen albumi “Ja Niin Se Menee”, julkaistiin vuonna 2015 ja yhtye on julkaissut tasaiseen tahtiin uusia kappaleita kuten kultaa striimanneen Täältä mä tuun, ja hyvän vastaanoton saaneet Haavoihin suolaa sekä Iron Maiden. Uusimpana julkaisuna yhtye julkaisi keväällä 2022 musiikkivideolla höystetyn kappaleen Niin Siin Vaan Kävi (feat. JVG).

2020-luvulla kulttimaineen saavuttanut SMC, on kiertänyt ahkerasti klubi- ja festarikeikkoja, puhutellen vankkumattomien kuulijoidensa lisäksi myös nuorempaa sukupolvea. Aidosta stadin meiningistä ja slangista tunnettu SMC on alusta asti pitänyt kiinni asenteesta sekä faneistaan. Yhteenhioutunut, skeittikulttuuria jo 90-luvulta asti elänyt kokoonpano vakuuttaa vahvalla live-esiintymisellään.

Kaikki hyvä loppuu kuitenkin aikanaan: arvokkaasti patinoitunut SMC lähtee uransa viimeiselle “Viimeinen Vihellys” -nimeä kantavalle kiertueelleen. Kiertue sisältää yli kymmenen keikkaa legendaarisilla klubeilla ympäri Suomen. Kiertue huipentuu Tavastialle ensi vuoden tammikuussa, jossa on luvassa kaikkien aikojen SMC-show täynnä yllätyksiä.

Tämä suomiräpin Iron Maiden ei jätä mitään kesken. 

Keikat: booking@team.fi
Tuotanto: tuotanto@team.fi

Keikat

05.12.2023

Fontana, Vaasa

08.12.2023

Torvi, Lahti

Loppuun­myyty

08.12.2023

Torvi, Lahti

Loppuun­myyty

09.12.2023

Eikan Pub, Järvenpää

Loppuun­myyty

15.12.2023

45 Special, Oulu

Loppuun­myyty

13.01.2024

Tavastia, Helsinki

Loppuun­myyty

19.01.2024

Tavastia, Helsinki

Loppuun­myyty

20.01.2024

Tavastia, Helsinki

Loppuun­myyty

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.