Fabe

Trap- ja R&B-genrejä omalla luovalla tyylillään yhdistelevä Fabe, on yksi viime viime vuosina suurta kiinnostusta herättäneistä tulokasartisteista. Musiikin parissa monipuolisesti aina kuorolaulusta kitaransoittoon jo lapsesta asti ahkeroinut Fabe on alkujaan kotoisin Pirkkalasta, Tampereen kupeesta.

Vuoden 2020 keväällä julkaistu esikois-EP “Fabe” sekä sitä seuranneet sinkkujulkaisut, kuten Mielenrauha ja Elokuu, allekirjoittavat hyvin Faben tapaa sanoittaa kappaleita omien tunteiden pohjalta, melodiat niitä tarkkaan harkitusti tukien. Artistin uudet julkaisut WYD ja Tähti ovat saaneet hyvän vastaanoton ja antavat esimakua tulevasta albumista. Huippusuosittu julkaisu Tähti on pysytellyt maaliskuisesta julkaisusta asti Spotifyn Top 50-listalla. Parhaillaan tämä kuuntelijoiden fiiliksiin aidosti panostava artisti valmistautuu julkaisemaan debyyttialbuminsa ennen tulevaa kesää.

Fabe tekee yhteistyötä useiden eri artistien kanssa, monipuolisesti erilaisia tyylejä kunnioittaen. Hän on esiintynyt muun muassa Blockfesteilla osana RARE Specialia. Luovalta ja kunnianhimoiselta artistilta on luvassa uuden musiikin lisäksi myös puhuttelevia keikkoja sekä paljon muuta – jengi menee lankaan, mut mä spiidaan.

Keikat: booking@team.fi

Keikat

04.06.2022

Bar Jimmy’s, Pori

16.06.2022

Koma Live, Helsinki

17.06.2022

Giggling Marlin, Lappeenranta

18.06.2022

Wintti, Lahti

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit