jambo

Turusta, tarkemmin Kaarinasta kotoisin oleva jambo on suomenkielistä räppiä tekevä artisti. jambon matka kohti Suomen huippua alkoi vuonna 2016, kun nuori taiteilija teki debyyttinsä Groundline-yhtyeen kappaleella Kun sä tuut ni mä meen. Viisi vuotta, merikontillinen duusseja ja väkevä nippu levytettyjä biisejä myöhemmin jambo debytoi Suomen Top 50 -listalla kappaleellaan deäm vuonna 2021. 

YleX:n Läpimurto 2022 -yleisöäänestyksen voittanut, @munsometili -nimimerkillä somessa esiintyvä artisti on kerännyt itselleen laajan fanijoukon. Tätä nykyä Booan ja Sonyn kautta musiikkia julkaiseva artisti tunnetaan lukuisista Spotifyn Top 50 -listan singleistä, kuten perjantai (feat. Perjantai4000), tarviin tilaa (feat. william), ei nabbaa (feat. VilleGalle), kilsoi (feat. Cledos) ja kirsikkana kakun päällä, Haloo Helsingin kanssa yhteistyönä tehty Reiviluola Remix, joka jokaisen on koettava livenä. 

jambo julkaisi loppuvuodesta 2022 ”vapaa” -debyyttialbuminsa, jonka tavoitteena oli vapauttaa artisti kysymyksestä: “Pitäiskö sun mennä oikeisiin töihin?”. Noin 10 miljoonaa streamia myöhemmin, voimme todeta kysymyksen olevan nykyään melko irrelevantti. Kahdentoista kappaleen kokonaisuudella kuullaan williamin, Ville Gallen, Perjantai4000 lisäksi myös Costeeta ja Timo Pieni Huijausta. 

Suomen nopeimmin kasvavimpiin artisteihin lukeutuva jambo viimeistelee tällä hetkellä toista albumiaan. Nuoren artistin musiikki on oivaltava sekoitus elektronisia soundeja, kehoa liikuttavaa R&B:tä ja luovasti sanoitettua räppiä. Artisti keikkailee vaihtelevasti bändin ja keikka-DJ:nsä kanssa tapahtumakohtaisesti. Taitavista muusikoista koostuvan bändin ja ystävänsä/keikka-DJ:nsä Veeti Ossin kanssa jambon live on ainutlaatuinen show, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Levy-yhtiö: Booa Music / SME
Keikat: booking@team.fi
Tuotanto: tuotanto@team.fi

Keikat

08.12.2023

Nuorten yö, Kajaani

15.12.2023

Heidi’s Bier Bar, Pori

25.12.2023

Pikkupässi, Karkkila

26.12.2023

Kerubi, Joensuu

31.12.2023

Siili Bar & Terrace, Kankaanpää

26.01.2024

Tahkofest, Nilsiä

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit