jambo

jambo on Suomen Turusta ponnistanut, suomenkielistä rap-musiikkia tekevä artisti ja viihdyttäjä. Indie label Booa Musicin kautta julkaistu esikois-EP “koko jambo” (2020), on tyylikäs näyte tulokkaan tuotannosta. Booa Musicin lisäksi hän solmi yhteistyön Sony Musicin kanssa vuoden 2021 alussa: tätä seurannut single-julkaisu deäm, nousi suoraan Spotifyn TOP 50 -listalle. jambon toinen EP ”UUS LUUKKU” julkaistiin kesällä 2021 ja jatkoi artistin määrätietoista linjaa ja soundia. 

jambon musiikissa on mukana ripaus funkia, koukuttavaa melodiaa kuin sanomaakin – sanomaa, jota ei pureskella kuulijalle valmiiksi. Lyhyessä ajassa laajalti fanikuntaa kerännyt turkulaisartisti ammentaa kappaleissaan tuntemuksia syvältä omista ajatuksista. Ajatukset hän sanoittaa abstraktisti, kuulijan itsensä tulkittavaksi. 

Aiemmin jmbo nimellä musiikkiaan julkaissut artisti on myös yksi kolmesta joovai? -podcastin tekijöistä. Kolmen kaveruksen podcast on kerännyt yli kaksi miljoonaa striimiä ja pysytellyt pitkään Suomen viiden kuunnelluimman podcastin joukossa.

Levy-yhtiö: Booa Music / Sony Music
Keikat: booking@team.fi