JOE L

Joe L on uuden aallon kovimpiin artistinimiin lukeutuva musiikintekijä, joka julkaisi kesäkuussa 2023 ”Joe W” -nimeä kantavan kymmenen kappaleen debyyttialbuminsa. Platinaa striimannut albumi sisältää muun muassa suuren suosion saavuttaneen singlen Ovet paukkuu (feat. william), joka on uudelleenversiointi Elastisen samannimisestä klassikosta, tuplaplatinarajan rikkoneen ja parhaimmillaan toiseksi Spotifyn Top 50 -listalla päässeen Käytöstapoi (feat. william) sekä parisuhteen jälkeistä aikaa ja epäaitoja ihmissuhteita käsittelevän DEEP DOWN (feat. Costi). Albumin kappaleilla vierailee edellä mainittujen lisäksi myös tämän hetken mielenkiintoisimpiin rap-artisteihin lukeutuvat Bizi, SHRTY ja LILBRO

Menestyksekkään debyyttialbumin lisäksi Joe L on julkaissut urallaan myös EP:t ”Vauhtisokee” (2021) ja ”Sekunti” (2021). Omien tuotantojensa lisäksi artistia kuullaan monen alan tunnetuimman rap-artistin kappaleilla feattien muodossa. Hän on myös tuottanut menestyksekkäitä hittejä kuten williamin Penelope-kappaleen. 

Ahkerasti musiikkia julkaisevasta Joe L:stä on helppo tykätä hänen rennon asenteen sekä lämpöisen energiansa vuoksi. Kesällä muun muassa Blockfestien lavan valloittanut artisti nähdään keikkailemassa koko vuoden ympäri Suomea. Joe L:n mukaansatempaavat keikat saavat katsojat takuuvarmasti laulamaan ja tanssimaan mukana – niitä et halua missata!

Levy-yhtiö: Sony Music
Keikat: booking@team.fi
Tuotanto: tuotanto@team.fi

Keikat

02.03.2024

Butcher & Banker, Vaasa

09.03.2024

Heidi’s Bier Bar, Pori

22.03.2024

Fame, Tampere

26.03.2024

Opiskelijatapahtuma

30.03.2024

Möysän Musaklubi, Lahti

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit