AXEL KALA

Axel Kala on Jyväskylästä kotoisin oleva räppäri ja tuottaja, joka tunnetaan muun muassa Moni meist -platinahitistä sekä featista Pyrythekidin Epäkohtelias-kappaleella yhdessä Gettomasan kanssa. Artisti on julkaissut ja tuottanut musiikkia jo 2010-luvun alusta, mutta livenä hänet nähtiin ensimmäistä kertaa loppuvuodesta 2022 järjestettävällä KPC Tourilla. 

En tiiä voiks olla pehmeempää laskua, tai täs tapauksessa nousua, keikkailuun; mulla on siel kaikki mun KPC-perheen äijät mukana ja kaikki on mietitty ja hoidettu etukäteen.”, kuvailee artisti.

Axel Kala julkaisi vuoden 2023 alussa odotetun 11 kappaletta sisältävän debyyttialbuminsa ”Sademies”, joka sisältää muun muassa artistin nuoruuteen palaavan singlen Emmä haluu kaikkee. Levyltä löytyy myös jo aiemmin julkaistuja singlejä: platinahitti Moni meist, luottotuottajan kanssa työstetty Sait mut jäämään (feat. Skywalk) sekä artistin soundimaailmaa kiteyttävä Kosketan pilvii. Viime heinäkuussa ilmestynyt yhteisjulkaisu Mä + Sä Pyrythekidin kanssa summaa KPC-kollektiivilaisten laadukkaan yhteistyön tuloksen.

Artisti on tuottanut paljon kappaleita monille top-listojen alkupäästä löytyville artisteille. Axel Kalan tuotantoja on kuultu muun muassa Pyrythekidin, Mouhouksen, Ettan, Stepan, Aren, Lyttän ja yhdysvaltalaisen Bonesin kappaleilla. 

Axel Kala vakuuttaa kuulijat kokeilunhaluisella sekä lyriikoilla vaikutuksen tekevällä musiikilla. Hän on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista nousevista rap-artisteista, jonka musiikissa paistaa eri tyylien ja maailmojen yhdistäminen.

Levy-yhtiö: Def Jam Recordings
Keikat: booking@team.fi

Keikat

11.11.2023

Fontana, Vaasa

17.11.2023

Calle, Kokkola

08.12.2023

Yo-Talo, Tampere

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit