AXEL KALA

Axel Kala on Jyväskylästä kotoisin oleva räppäri ja tuottaja, joka tunnetaan mm. Moni meist -platinahitistä sekä featista Pyrythekidin Epäkohtelias -kappaleella yhdessä Gettomasan kanssa. Artisti on julkaissut ja tuottanut musiikkia jo 2010-luvun alusta, mutta livenä hänet nähdään ensimmäistä kertaa loppuvuodesta 2022 järjestettävällä KPC Tourilla. 

Axel Kala julkaisi vuoden 2023 alussa odotetun 11 kappaletta sisältävän debyyttialbuminsa Sademies, joka sisältää muun muassa uuden singlen Emmä haluu kaikkee. Levyllä on myös mukana jo aiemmin julkaistut singlet Moni meist, Sait mut jäämään (feat. Skywalk), Kosketan pilvii, Alien ja Sooloo.

Artisti on tuottanut paljon kappaleita monille top-listojen alkupäästä löytyville artisteille. Axel Kalan tuotantoja on kuultu mm. Pyrythekidin, Mouhouksen, Ettan, Stepan, Aren, Lyttän ja yhdysvaltalaisen Bonesin kappaleilla. 

Axel Kala vakuuttaa kuulijat kokeilunhaluisella sekä lyriikoilla vaikutuksen tekevällä musiikilla. Hän on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista nousevista rap-artisteista, jonka musiikissa paistaa eri tyylien ja maailmojen yhdistäminen.

Levy-yhtiö: Sony Music
Keikat: booking@team.fi

Keikat

09.06.2023

Kaijakka, Tampere

22.07.2023

KPC Show, Mellakka Festival, Hämeenlinna

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit