ELLIS

Herkkyydellään hurmaava Ellis tunnetaan vahvoja tunteita välittävästä ja ainutlaatuisesta musiikistaan. Laulaja-lauluntekijän merkitykselliset lyriikat yhdistettyinä pehmeisiin ja omaleimaisiin äänimaisemiin tekevät Elliksen tuotannosta erityisen. Huhtikuussa julkaistu single Huhtikuu merkitsi uutta käännekohtaa Elliksen uralla ja oli ensimmäinen julkaisu Monopoli Musicin kautta. Soolotuotantonsa lisäksi muusikon ääntä on kuultu viimeaikoina muun muassa Jaakko Kullan platinaa saavuttaneella hitillä Huone sekä juuri julkaistulla, omalla Järvi-singlellään.

YleX Läpimurto -listalle vuonna 2021 valittu Ellis julkaisee tuoretta musiikkia vuoden mittaan, aktivoituen samalla keikkailun saralla. Alkuvuodesta Ellis on nähty useasti Jaakko Kullan keikoilla ja omassa livessään artisti tarjoaa laajan tunteiden skaalan: keikalla ollaan aidosti läsnä ja kappaleiden koskettava tunnelma välittyy ainutlaatuisena vuorovaikutuksena yleisöön.

Ellis-keikat tulevat olemaan herkkiä, raakoja ja ehkä hieman höpsöjäkin, koska en osaa olla niin vakava! Musiikista sitä on ehkä vaikeampi päätellä, mutta en ole oikeassa elämässä niin synkkä kuin biisini antavat olettaa.” Ellis kertoo.

Keikkamyynti: booking@team.fi
Tuotanto: tuotanto@team.fi

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit