SONIA

Sonia on Jyväskylästä ponnistava, sielukkaalla ja hunajaisella lauluäänellään lumoava artistitulokas. Vahvan musiikkitaustan omaavalla Sonialla on takanaan lukuisia keikkoja rumpalina. Nyt soolouraan keskittyvä artisti säveltää ja sanoittaa kappaleensa itse. Alternatiivisen popin maastossa liikkuvan artistin musiikissa voi kuulla vaikutteita niin 070 Shakesta kuin Jordan Rakeista.

Sonian ensimmäinen julkaisu Kirjeitäsi (2022) kuljettaa kuuntelijan leijailevan kesäromanssin päätepisteeseen. Seuraava single Kun ihastuu kuvailee kauniisti tunteita eron ja uuden ihastumisen välimaastosta. Artistin yksi kuunnelluimpia julkaisuja on vuonna 2023 ilmestynyt Näätkö sen? (feat. Lauri Haav), joka kertoo ihmissuhteista, joissa lahjakas ja valovoimainen ihminen ei aina näe omia kykyjään.

Sonian vahvuus on omien tunteiden reflektointi lyriikoissaan, jonka ansiosta livekeikat kuljettavat yleisön lähelle artistin kappaleiden välittämää tunnemaailmaa. Artistin ja yleisön välinen yhteys on Sonialle tärkeää niin keikoilla kuin musiikissakin – tavoitteena on olla artistina kaikkea muuta kuin etäinen. Sonian livet ovat intiimejä ja vievät yleisöstä jokaisen mukanaan valloittavalla energiallaan. Bändin kanssa keikkaileva artisti seuraa lavalla intuitiota ja hyvää fiilistä. Jokainen keikka on spesiaali!


Keikat: booking@team.fi
Tuotanto: tuotanto@team.fi

Keikat

09.06.2024

Kesärauha, Turku

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit