Costi

Costi on tamperelainen, asennetta ja voitontahtoa huokuva rap-artisti, joka leikkaa hallitusti keskelle kenttää. Urheilutaustainen Costi hakee sanoituksissaan paljon viitteitä toisen intohimonsa, sportin parista. Musiikillisesti inspiraatiota on ammennettu esimerkiksi italialaisesta soundista.

Taidokkaita ja merkityksellisiä riimejä kirjoittava PME Recordsin kanssa yhteistyötä tekevä Costi julkaisi ensimmäisen EP:nsä ”SAFARI” joulukuussa 2021. Musiikkiuran alku ulottuu kuitenkin jo vuoteen 2016. Lupaava artisti nostettiin hieman EP:n julkaisun jälkeen YleX:n Läpimurto 2022 -listauksen ehdokkaaksi. Seuraavana askeleena ”SAFARI” EP:stä artisti on julkaissut tamperelaisuutta korostavan singlen STILL TRE yhdessä Jami Faltinin kanssa ja uusimpana julkaisuna musiikkivideolla varustetun singlen Hole In One. Karismaattinen, tiukan focuksen pitävä artisti tietää mitä kohti on menossa – ja tämä näkyy määrätietoisesti kaikessa tekemisessä.

Rytmikkään flown ja toimivat läpät hallussaan pitävä Costi on energinen esiintyjä, jonka singlet ovat keränneet Spotifyssa satoja tuhansia kuunteluita jo ennen SAFARI EP:n julkaisua.

Levy-yhtiö: PME Records
Keikat: booking@team.fi

Keikat

21.05.2022

Red Bull Unlocked, Helsinki

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit