PEDRO

Sony Musicille sainattu Pedro on tuoreen soundin ja vangitsevan liven omaava musiikin moniosaaja, joka yhdistää modernin R&B:n ja elektronisen musiikin underground-klubeilta.

Pedron musiikillinen matka alkoi seitsemänvuotiaana trumpettisoiton parissa, joka johdatti hänet nuoriso-orkesteriin ja sitä kautta musiikkikouluun. Lukioaikoina runous ja sanoitusten kirjoittaminen tulivat osaksi hänen taiteellista ilmaisuaan. Nyt, hänen kappaleensa kertovat syvällisiä tarinoita ja tuntemuksia, jotka heijastavat hänen monipuolista taiteellisuuttaan.

Yleisön tietoisuuteen hän astui omakustanne EP:llään 2021 ja allekirjoitti levytyssopimuksen Sony Music Finlandin kanssa joulukuussa 2022. Tämän jälkeen Pedro on julkaissut singlet Mun mielessä, Futoni ja Eksynyt, jotka kuuluivat myös joulukuun 2023 lopussa ilmestyneelle ”Aallokko”-EP:lle. Kokonaisuus kertoo artistin omista kokemuksista, kuten bailaamisesta, ensihuumasta, erityisen ihmisen löytämisestä ja siitä kipuilusta, joka tulee jatkuvasta ulkona käymisestä sekä erosta. ”Se on musiikillinen matka, jossa jokainen kappale kertoo oman tarinansa”, Pedro kuvailee.

Pedron keikat täyttyvät aidolla ja kiehtovalla tunnelmalla, kun artistin helposti lähestyttävä ja lämmin energia tarttuvat yleisöön. Laulaja tuo live-esiintymiseensä syvyyttä vakuuttavalla musiikillisella taustallaan sekä oman tuotantonsa taitavalla tulkinnalla, jotka tekevät jokaisesta esityksestä ainutlaatuisen.

Levy-yhtiö: Sony Music
Keikat: booking@team.fi
Tuotanto: tuotanto@team.fi

Keikat

19.06.2024

Grotesk, Helsinki

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.