Shakkii

Shakkii on rento ja totinen bändi, joka on syntynyt motiivista alleviivata oman kuuloista soundia. Shakkii syntyi, kun koko suomiräpille tuttu shakkilautojen ympäröimä Aksim halusi kokeilla uusia tapoja luoda. Syna- ja sampleri-lähtöiseen työskentelytapaan lisättiin kitara ja riffit, jolloin monipuolista riimittelyä ja pitkäjänteisyyttä omaava jyväskyläläinen Joosu J oli Aksimin tekemiin kappaleisiin kuin tehty.

Artistit kertovat, että kahden luovan mielen yhdistäminen on ollut kasvattavaa molemmille. Aksim yhdistelee kokeneena tuottaja ja dj:nä parhaat palikat molempien luovuudesta. KPC:n riveissä pitkään vaikuttaneelle Joosu J:lle vastakohtien yhdistely tuo moniulotteisuutta musiikintekoon.

Shakkii:n ensimmäinen julkaisu 23 leukaa julkaistiin PME Recordsin kautta loppuvuodesta 2021. Nyt jyväskyläläinen energia on valjastettu rennon välittömään ulosantiin kaksikon ensimmäisen viiden kappaleen Kirahvi EP:n muodossa. Aksim kuvailee Kirahvi EP:n tuntuvan kuuntelukokemuksena siltä, kun olisi katsonut hyvän leffan, vaikka se on kestoltaan vain 16 minuuttia pitkä.

Levy-yhtiö: PME Records
Keikat: booking@team.fi

Keikat

28.05.2022

Rap City – Lutakonaukio, Jyväskylä

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit