DJ Ilona

DJ Ilona, eli Ilona Ylikorpi on kotimaisen DJ-kentän nouseva nimi sekä yksi Suomen suosituimmista lifestylevaikuttajista. Ilona on vaikuttanut jo vuosikymmenen ajan sisällöntuotannon parissa, mutta nykyään Ilonan löytää myös dekkien takaa niin PR-tapahtumista, Helsingin suosituimmilta klubeilta kuin yksityistilaisuuksistakin. 

Räppiä, R&B:tä ja housea pääasiassa soittava DJ Ilona osaa mukautua yleisön tarpeisiin soittaen tapahtuman luonteeseen sopivaa musiikkia. Oli sitten kyse festivaalien hostauksesta tai klubi-illoista – Ilona osaa laittaa bileet pystyyn! Esimakua Ilonan soitosta saat hänen YouTube-kanavaltaan videosarjasta ”ILONA IN THE MIX”.

Ilona inspiroituu erilaisten artistien ja DJ:den omasta tyylistä toteuttaa näkemystään ja tyyliään. Ilonan omat DJ-setit rakentuvat tuoreista hiteistä, vanhoista klassikoista ja suoratoistopalveluista löydettyjen kappaleiden tuomisesta uusille korville.

On paras fiilis jakaa sellaista musiikkia muiden kanssa mitä välttämättä he eivät ole ikinä kuulleet. Sen takia varmaan innoistuinkin soittamisesta alkujaan.”, kertoo Ilona.

Ilona on edelläkävijä, jonka somesisällöstä seuraajat hakevat inspiraatiota omaan tyyliinsä, etenkin muodin, kauneuden ja elämäntyylin osa-alueilta. Bookkaamalla Ilonan DJ:ksi, saat takuuvarmasti toivotun fiiliksen tapahtumaasi.

Keikat: booking@team.fi

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit