Rosa Coste

Suomalaisen R&B- ja soul-musiikin sanansaattaja Rosa Coste erottuu vahvoilla sanoituksillaan ja poikkeuksellisella soundillaan, mikä on raikas lisäys kotimaiseen musiikkikenttään.

Rosa Coste, joka on yksi puhutuimmista artistitulokkaista, julkaisi talvella 2021 esikoissinglensä musta ja herätti välittömästi niin kriitikoiden kuin fanienkin huomion intiimillä kappaleella ja painokkaalla sanomalla. Rosa Coste sijoittui kolmanneksi YleX:n vuoden 2022 Läpimurto -listauksessa. Artisti on saanut tunnustusta myös vuoden 2022 Indie Awardseissa, jossa hänet palkittiin Vuoden tulokkaaksi ’21 ja hänen kappaleensa musta voitti Vuoden kappale -kategorian. Lahjakas artisti julkaisi syksyllä 2021 laaja-alaisesti artistin monipuolista tuotantoa esittelevän ensimmäisen EP:nsä ”ole varovainen”.

Rovaniemeltä kotoisin oleva artisti on toiminut musiikin parissa jo lapsesta saakka, kasvaen keskellä hip hop, rock ja afrikkalaista rytmimusiikkia. Artisti julkaisi PME Recordsille toukokuussa 2023 debyyttialbuminsa ”olen”, joka sisältää toinen toistaan puhuttelevampia keskeneräisyyttä käsitteleviä kappaleita. Taitava musiikintekijä Rosa Coste tutkii tarkasti elämää runollisen lempein sanankääntein. Artistin lavapreesens huokuu aina lämpöä ja läsnäoloa, joka ei katsojalta jää huomaamatta.

Levy-yhtiö: PME Records
Keikat: booking@team.fi
Tuotanto: tuotanto@team.fi

Keikat

29.06.2024

Rainbow Festival – Kaivohuone, Helsinki

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit