KAKKU

KAKKU on klassikkolabeli Johanna Kustannuksen uusi artistitulokas, jonka debyyttisingle Mimmi DJ ilmestyi maaliskuussa 2022. Kappaleessa fiittaa suomiräpin konkari Heikki Kuula. Mimmi DJ ottaa leikkimielisesti kantaa etuliitteisiin, joita usein käytetään naisoletettujen musiikintekijöiden kohdalla; naisartisti, naisräppäri tai tässä tapauksessa Mimmi DJ. ”Biisi kertoo tarinan, jossa usein toisena esitetty tekijä ottaa tilan haltuunsa ja vetää kertsijäbän polvet heikoiksi”, teroittaa artisti biisin tematiikkaa. KAKKU julkaisi syyskuussa 2022 kolmannen singlensä Movetron, joka ottaa kantaa iän merkitykseen yhteiskunnassa ja vanhenemiseen liittyviin tabuihin, mielikuviin ja myytteihin.

Artistilta on tämän vuoden aikana ilmestynyt singlet Pahat pojat helvettiin ja Ulkopuolinen, jotka ovat samaan aikaan kepeitä ja nokkelia, pureutuen kuitenkin ajankohtaisiin teemoihin. Parhaillaan artisti työstää uutta musiikkia, jonka voidaan odottaa ilmestyvän vielä loppuvuoden aikana.

Koko elämänsä musiikkia harrastanut ja räppiä kuunnellut artisti on mielestään parhaimmillaan kun saa kertoa biiseissään isoja tarinoita ja sekoittaa tyylejä toisiinsa luoden tunnelmia, jotka tuovat samaan aikaan mieleen nostalgisia muistoja ja jotakin uutta ja ennenkuulumatonta. Tuotannoissa on jatkossakin mukana niin herkullisia melodioita kuin taitavaa sanojen käyttöä. ”Tavoitteena on löytää yhteys kuulijoihin, jotka näkisivät ainakin noin kolmen minuutin ajan maailman kuten minäkin”, KAKKU tiivistää.

Levy-yhtiö: Johanna Kustannus
Keikat: booking@team.fi

Keikat

06.10.2023

Lost In Music, Tampere

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit