DJ MUMIN

Uniikista ja monipuolisesta selektiosta tunnettu DJ ja tapahtumatuottaja Mumin on toivottu vakiokasvo maan yökerhoissa. Tämä monipuolisuudesta kiitelty DJ on reilussa viidessä vuodessa ehtinyt kiertää lähes koko maan. Mumin ponnahti Annankadun legendaarisen Motellet yökerhon pienestä DJ-kopista maan suurimpiiin ja suosituimpiin yökerhoihin ja tapahtumiin pikavauhdilla. 

Mumin on toinen puolisko Helsingissä ja Berliinissä vaikuttavassa kahden DJ:n kollektiivissa ISSA VIBEssa, joka taas on vuodesta 2017 järjestänyt lukuisia, miltei ilmiöiksi nousseita ja täyteenpakattuja tapahtumia. Mumin on myös esiintynyt suosittujen festivaalien jatkoilla (Ruisrock, Flow, Weekend, RMJ) ja tuottanut muita lukuisia loppuunmyytyjä tapahtumia, kiertueita ja legendaarisen Blockfestin virallisia jatkoja.  

Muminia ei tarvitse ja on miltei mahdoton lokeroida tietyn genren alle. R&B:n ja rytmimusiikin lisäksi hänen selektionsa on laaja ja ajankohtainen, unohtamatta klassisia ikivihreitä.  Viime vuodet soundi on vahvistunut entisestään ja painottunut discon ja housen ympärille. Viimeisimmän kollektiiviin hän perusti DJ Vickyn kanssa; Mikä Fiilis! on täysin kotimaiselle musiikille omistettu klubi joka on parissa vuodessa tanssittanut suomimusan faneja ympäri maan.

Keikat: booking@team.fi
Tuotanto: tuotanto@team.fi

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit