BIZI

Modernilla otteella taiteilevan viimeistellyn r&b:n sanansaattajan Bizin kappaleet elävät tarinoista ja tunnepitoisista sanoituksista. Elokuussa 2018 julkaistu ”Ääniviesti”EP herätti vahvasti huomiota suomalaisen musiikin kentällä ja loi uuden aallon suomi-r&b:lle. EP lujitti Bizin asemaa koukuttavimpien kertosäkeiden tekijänä ja Rumba povasi hänestä jo silloin todellista tulevaisuuden tähteä. Bizi on tuttu nimi myös hänen tuotoksistaan TIPPA:n kanssa; kaksikko tehtaili yhdessä ”TRAPPIST”-EP:n, josta tuli yksi puhutuimmista yhteisjulkaisuista rap-kentällä. Bizi on haluttu vieraileva tähti ja artistia on kuultu feattinä pop-kentän suurimpien nimien kuten ABREUn, CledoksenJVGn, williamin, Ettan ja costeen julkaisuilla.

Bizi julkaisi kesällä 2023 singlen Sori (feat. Turisti), joka on uudelleenversiointi 2000-luvun alussa ilmestyneestä Fintelligensin samannimisestä kappaleesta. Tämän vuoden alussa artistilta ilmestyi yhdessä Areksen kanssa ”HAHAHA” nimeä kantava EP. Kokonaisuudelta välittyy loistavasti parivaljakon välinen hauskanpito ja keskinäinen kemia. Evertimen tuottama EP sisältää muun muassa mukaansatempaavan ja vangitsevan Just tollee -singlen, joka kerrytti huomiota jo ennen julkaisua TikTokissa. ”HAHAHA” EP:n myötä artistit starttasivat kevään kestävän yhteiskiertueen.

Artisti vakuuttaa kuulijat läsnäolollaan, samaistuttavilla lyriikoillaan ja koukuttavalla flowllaan. Bizi on yksi tämän hetken kiinnostavimmista artisteista, jonka keikat ei jätä ketään kylmäksi.

Levy-yhtiö: PME Records
Keikat: booking@team.fi
Tuotanto: tuotanto@team.fi

Keikat

08.06.2024

Nuijamies, Lappeenranta

31.07.2024

MAINDAY, Joensuu

16.08.2024

Blockfest, Tampere

31.08.2024

Suomitrapin synttärit, Helsinki

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.