BIZI

Viimeistellyn R&B:n sanansaattaja Bizin musiikki on sulavaa R&B-vivahteista räppiä. Modernilla otteella taiteilevan artistin kappaleet elävät tarinoista ja tunnepitoisista sanoituksista. Bizi saattaa olla tuttu nimi myös hänen kappaleistaan williamin, JVG:n, ABREUN, Cledoksen, TIPPA:n, sekä muiden kotimaisten kärkinimien kanssa tehdyistä yhteistuotoksista. Artistin omasta katalogista löytyy kaksi EP:tä ja kourallinen singlejä sekä featteja.

“Oon tehnyt musaa tosi paljon sen jälkeen kun oon viimeksi julkaissut. Kaikki ne tehdyt biisit oon säilyttäny muistitikulla, jonka tila loppu viime kuussa. Koin et se oli merkki siitä, et nyt on aika laittaa biisejä ulos.”, kertoo Bizi.

Bizi julkaisi kesällä 2021 singlen Ettiny. Kappaleen tuotannosta vastaa tuottajien tähtikaarti: MD$, Ruuben, Fractious Frank ja EDK. Tämän jälkeen Bizi on julkaissut featit Costeen ja williamin kanssa, sekä menestyksekkään singlen Draama. Heinäkuussa 2022 Draama-kappaleesta julkaistiin remix williamin tähdittämänä ja kappaleesta muodostui viraali jo ennen sen julkaisua. Hitti on kerryttänyt parissa kuukaudessa 2,5 miljoonaa streamia ja kappale on vielä 3 kuukauden jälkeen Suomen Top 50-listan kärkipäässä. 

Artisti vakuuttaa kuulijat läsnäolollaan, samaistuttavilla lyriikoillaan ja koukuttavalla flowllaan. Bizi on yksi tämän hetken kiinnostavimmista esiintyjistä, joka palaa odotetusti keikkalavoille tauon jälkeen.

Levy-yhtiö: PME Records
Keikat: booking@team.fi

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit