KUBE

Suomiräpin kärkinimi, suunnannäyttäjä ja uranuurtaja Kube aloitti taipaleensa musiikin parissa yli 25 vuotta sitten. Lukuisia Emma-ehdokkuuksia napanneella artistilla on hallussaan useita platinajulkaisuja, lukemattomia keikkoja, ja kiistaton arvostus yleisöltä. Artistin vahvuudet ovat tinkimätön ja määrätietoinen asenne sekä omaperäinen ja pettämätön flow.  

Vantaan Hakunilasta lähtöisin oleva artisti pureutuu sanoituksissaan realistisesti omaan elämäänsä. Oman levy-yhtiön Killah Records omaava artisti luo musiikkiaan aina äänittämisestä tuotantoon asti itse. Kube arvostaa artistillista vapautta, jonka seurauksena hän on luonut kaistaa musiikkikentällä autenttiselle rap-musiikille.

Albumikatalogin Purppura sekä All Jucci toivat artistin viimeistään koko kansan tietoisuuteen. Platinarajan rikkonut ”Gasoo Ei Breikkei” -albumi arvioitiin Helsingin Sanomissa vuoden 2021 parhaaksi rap-albumiksi. Muun muassa Cheekin ja JVG:n possebiiseillä sekä lukuisten muiden artistien kappaleilla esiintynyt Kube arvostaa kuitenkin undergound-tyyliä sekä nöyryyttä. Omaa polkua kulkenut artisti on säilyttänyt tuotannossaan kannattavasti omat tapansa ja flownsa luottaen sen tuomaan menestykseen.

Keikkamyynti: booking@team.fi
Levy-yhtiö: Killah Records

Keikat

12.10.2023

Opiskelijatapahtuma, Helsinki

20.10.2023

Vantaa Rap 2, Vantaa

03.11.2023

Zemppi Areena, Kempele

10.11.2023

Osmo’s Cosmos Bar, Imatra

17.11.2023

Escape, Jyväskylä

09.12.2023

Korjaamo, Helsinki

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.