Senya

Senya on lupaava rap- & R&B-artisti, joka haluaa musiikillaan saada ihmiset tuntemaan olevansa oman elämänsä päähahmoja. YleX:n vuoden 2022 läpimurtolistaukseen nostettu Senya julkaisi laajasti artistin vahvuuksia niin laulajana kuin räppärinäkin esittelevän debyytti-EP:nsä helmikuussa 2022. ”Oon sairaan innoissani et pääsen esittelee teille kuka mä oon, mitä mä teen ja miten mä teen sen!”, kertoo Senya.

Senya kuvailee EP:n olevan kokonaisuus hänestä artistina ja hyvää esimakua siitä, mitä kaikkea on tulossa. EP:n fokuskappale Ei riitä tiivistää artistin oman motivaation musiikin tekemiseen. ”Ei riitä kertoo siitä kuinka mä nään itteni ja kuinka nuorempana muiden sanat ei oo päässy vaikuttaa mun haaveisiin, vaan kasvattanu mua. En oo aiemmin tuntenu kuuluvani mihinkään paremmin kun tähän ympäristöön missä nyt oon”, Senya kertoo. Senyan viimeisin julkaisu Pois tieltä on saavuttanut suuren suosion ja saa kuuntelijat janoamaan lisää musiikkia tuoreelta artistilta.

Monipuolinen artisti omaa vahvan musikaalisen taustan, johon on kuulunut tanssi ja laulu varhaisnuoruudesta lähtien. 2000-luvun taitteen R&B-soundista ammentava Senya on päätynyt yhteistyöhön huipputuottaja MD$:n kanssa ja hinku päästä esiintymään yleisölle on suuri!

Levy-yhtiö: Sony Music
Keikat: booking@team.fi

Keikat

21.10.2022

Yo-Talo, Tampere

Tee keikkapyyntö

Jos olet kiinnostunut buukkaamaan kyseisen artistin esiintymään tapahtumaasi, laita meille viestiä tästä!

Hidden
PP slash KK slash VVVV
Kirjoita tapahtuman tiedot tähän kenttään.

Kaikki artistit